Velkommen til Lys Våken - overnatting i kirka!!


Har du lyst til å være med på noe spennende?
Helga 2. - 3. desember, er du som bor i Lunner og går i 6. eller 7. klasse invitert til overnatting i Lunner kirke!

Trykk her for påmelding!


Vi skal bli kjent med hverandre og kirka, finne ut hva det er å være lys våken, leke, spise god mat, være med å lage gudstjeneste, ha det gøy sammen, og ikke minst sove i kirka! DET har du vel ikke gjort før?!

På lys våken så feirer vi lyset. Advent handler om lyset som kom til verden ved at Jesus ble født på julaften. Første søndag i advent er starten på kirkeåret vårt, så vi feirer også kirkens nyttår denne helgen. Det gjør også barn i kirker over hele landet! Lys våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Lys våken arrangeres av Kirken i Lunner. Invitasjon er sendt til alle døpte barn i aldersgruppen, men ALLE er velkommen til å være med, så inviter gjerne med en venn! Se invitasjonen her
Det er gratis å være med på lys våken, og vi ønsker å tilrettelegge for at alle skal kunne være med. Hvis du ikke vil overnatte, kan du reise hjem for å sove.

Vi begynner klokka 17. lørdag 2. desember og er ferdige etter gudstjenesten søndag 3. desember. ca. kl. 12.00. Vi ønsker å invitere foreldre, familie og venner til gudstjenesten kl. 11.00 i Lunner kirke, hvor deltakerne blant annet skal fremføre sang og dans!

Hilsen Ida Benoni

Trosopplæringsmedarbeider, kirken i Lunner
Mail: ib479@kirken.no/ tlf: 99700390

Tilbake