Hjartesong - konsert med Sveinung Hølmebakk


'Velkommen til konsert med Sveinung Hølmebakk i Lunner kirke onsdag 20. september kl.19! Konserten er et samarbeid mellom Heimly - Normisjon Lunner og Lunner menighetsråd.

Billetter kan kjøpes her!

I høst besøker Hølmbakk 12 byer og tettsteder rundt i landet med konserten “Hjartesong”. Hølmebakk framfører sine mest kjente sanger, men også sanger han har skrevet spesielt til denne konserten.

Til konserten har Heimly startet et eget prosjektkor, med deltakere fra fra Lunner og Gran, og de er i gang med øvingene.🎶

Trykk for å komme til Facebook-arrangementet til konserten.

Sveinung Hølmebakk er en av våre mest etterspurte kristne artister. Han har gitt ut 12 soloplater og driver en utstrakt konsertvirksomhet. Han beveger seg gjerne mellom opera, gospel og vise. Med humor, varme og stemmeprakt makter han både å røre og begeistre sitt publikum.

Sveinung Hølmebakk bor i Kristiansand men er født på Karmøy i 1977. Han har mastergrad i utøvende sang fra Griegakademiet i Bergen og har studert musikkvitenskap ved NTNU Trondheim og Universitetet i Oslo. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden før kvelden, Sommeråpent og Førkveld. Sammen med Nordic Tenors vant han Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og var musikalsk toastmaster i HM Kong Haralds 70-årsdag.

Billetter kan kjøpes på forhånd her eller i døren.

Velkommen til konsert! 🙂 

Tilbake