Gudstjeneste m/Olsokpreg Lunner kirke 25. juli kl. 18. Påmelding:

Tradisjontro blir det 25. juli kl 17. servering av rømmegrøt i kirkestua og gudstjeneste med olsokpreg i Lunner kirke kl. 18.

Mari er dagens prest og sammen med organist Ida Benoni og kirkevert Berit Skjørshammer og Aud Hovsveen Hallum vil de lage en fin ettermiddag for deg.
Den årlige, organiserte vandringen fra Jevnaker kirke uteblir i år. Men kan du veien og har lyst til å gå på egenhånd så er du selvsagt velkommen til det. Dagens offer går til menighetsarbeid og kan gis på vipps 118280 ( Lunner sokn)

Påmeldingslink til gudstjeneste/ rømmegrøt ( kun en påmelding)  finner dere her:Trykk her

Ved problemer med påmeldingen kontakt oss på 92227719 eller post.lunner@kirken.no.

Dersom påmeldingen skulle være full kan du likevel prøve å møte opp til gudstjeneste selv om vi ikke kan garantere at du får plass i kirken.

Smittevernet ved virksomhet i Den norske kirke bygger på fem hovedprinsipper:
• Syke personer skal ikke delta på fysiske samlinger.
• Gode rutiner for hygiene, håndvask og renhold.
• Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr.
• God avstand mellom alle som deltar.
• Tilstrekkelig bemanning til stede.

Alle deltakere må registreres for eventuell smittesporing. Navnelisten makuleres etter 14 dager.

Les alle Lunner kommune sine tiltak ved å trykke her

Epost: Send E-post