Lunner kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter

Tårnagentsamling i Lunner

Tårnagentsamling i Lunner

Lørdag 15.februar er det tårnagentenes tur

VELKOMMEN TIL TÅRNAGENTKVELD!
Du er herved invitert til Lunner kirke lørdag ettermiddag/kveld den 15.februar mellom kl. 17.30 og ca. klokka 20.00
Kirken i Lunner ønsker å invitere alle 9-åringer (født 2011) som vi har i vårt register, til en TÅRNAGENTKVELD i Lunner kirke, men kjenner du noen som ikke har fått invitasjon så ta dem med!
Som du sikkert vet er det mye spennende i en kirke – bl.a. et kirketårn. I tillegg er det mye annet som er litt mystisk. Ja, noe av det er helt usynlig!
VELKOMMEN TIL EN ANNERLEDES OG SPENNENDE LØRDAGSKVELD I LUNNER KIRKE
der vi lærer sanger, løser oppgaver, har leker og aktiviteter, spiser mat og koser oss – samt går på ”agentoppdrag” i kirkerommet (opp i kirketårnet osv.) I tillegg kommer POLITIET på besøk (dersom vi er ”heldige” så de ikke er ute på oppdrag selv) for å fortelle hvordan de arbeider for å løse mysterier.
NB! Vi avslutter samlingen med en kort «gudstjeneste» ca. klokka 19.45 - hit er alle (foreldre, familie, venner) hjertelig velkommen!!

Det koster kr. 50,- å delta.
NB!!NB!! Det er godt for oss å vite hvor mange som kommer – så MELD DEG PÅ TIL TLF.NR. 92 88 66 17 eller e-post: ts566@kirken.no
FRIST: FREDAG 14.februar (OBS! GI BESKJED OM DU HAR ALLERGIER ELLER ANNET)
Obs! Det er ofte mange som deltar. Vi er noen voksne – MEN KANSKJE DET FINNES EN FORELDER ELLER BESTEFAR/MOR – ELLER FADDER som vil være med oss hele kvelden som «englevakter»??
Velkommen er du!
Gleder meg til å se deg!!
Agenthilsen fra Trond Hem Stenersen, Lunner kirkekontor


Del denne artikkel på e-post