Lunner kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter

1. juni kl. 11-14 Grua kirke

Foto: Bo Mathisen

Drop in-dåp
Kirkene i Lunner arrangerer drop in dåp i Grua kirke UTSATT TIL NOVEMBER! NY DATO KOMMER
Møt opp i Grua kirke fra kl. 11. - 14.​  - Ta med deg legitimasjon (for de minste betyr det fødselsattest)

Ved en drop-in-dåp behøver du ikke avtale dåp på forhånd. Det er nok å møte opp til samtale og dåp den dagen det er drop in-dåp.Vi ønsker å legge til rette for en enkel, men likevel høytidelig måte å bli døpt og å bli en del av det store fellesskapet i kirka. Dåp er for alle, uansett alder. Vi døper fra de yngste til de eldste. De yngste kan låne dåpskjole gratis av menigheten denne dagen. Men det er lov å komme akkurat som du er!

Har du ikke faddere, stiller kirken med faddere/vitner for deg. Når du kommer vil du bli registrert før en enkel dåpssamtale med presten. Vi stiller med enkel bevertning i menighetssalen i Grua kirke for de som ønsker det. Dette blir en festdag!

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på Lunner kirkekontor - tlf: 61324800
Velkommen til kirka og velkommen til dåp  Trykk på link og se video om dåp

Lik oss gjerne på facebook: Kirkene i Lunner