Lunner kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter

Støttekonsert i Lunner kirke

Onsdag 28.august er det en spennende konsert i Lunner kirke til støtte for kirken i Mustamae bydel i Tallinn, Estland

Støttekonsert for kirken i Mustamae bydel i Tallinn, Estland
28.august klokka 19 trommer vi sammen mange gode musikalske krefter i menigheten vår for å gi vår støtte til ferdigstillelsen av ny kirke i Mustamae i Estland. Pastor Tiina Klement deltar sammen med diakonen i menigheten. De vil fortelle fra arbeidet som startet med en liten gruppe personer som etter hvert har vokst til en menighet på flere titalls personer - og som nå nesten har gjort klar en flott moderne ny kirke i bydelen i Tallinn.
Det er et stort Guds under!
Kordial og Lunner kammerkor kommer.
Marit Lindland Ree og Ida Benoni deltar.
Det samme gjør Karin Fristad og Ole Andre Torp og Jon Skeie samt vår eminente organist Oscar Mendoza.
Diakon Reidunn er "programvert" - og det blir anledning til å gi en gave til kirken i Tallinn.
Vi håper så mange som mulig setter av denne kvelden og blir med oss på denne "dugnaden".
Dette blir en av høstens "højdare!"
Velkommen!